Αθλητικές συναντήσεις 2015-2016

Αποθέωση του αθλητισμού στην 12η Μαθητική – Αθλητική Συνάντηση Ο αθλητισμός μας κάνει φίλους

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και ώρα 12:30μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Σχολείου μας, φιλοξενήθηκε και τιμήθηκε ο Τρικαλινός αθλητής του στίβου Περικλής Ιακωβάκης, ως επίσημος προσκεκλημένος της 12ης Μαθητικής Αθλητικής Συνάντησης “o Αθλητισμός μας κάνει φίλους ….”, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 με ώρα έναρξης 9:00 π.μ. στο Αθλητικό Κέντρο ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Αρχικά, ο υποδιευθυντής του γυμνασίου κ. Γιαννούλης Γιάννης και ο καθηγητής της Φυσικής Αγωγής του Σχολείου κ. Γεωργίου Αθανάσιος καλωσόρισαν το μεγάλο αυτό αθλητή με τις αμέτρητες πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές αλλά και διεθνείς διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα και ολυμπιακούς αγώνες. Στην συνέχεια, οι μαθήτριες Τσιτσούλα Βάσω και Κορκή Ελένη ανέφεραν κάποια στοιχεία από το βιογραφικό του αλλά και τις διακρίσεις του. Κατόπιν, προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με τις στιγμές κατάκτησης του χάλκινου και του χρυσό μεταλλίουν που απέσπασε. Τέλος, ο αθλητής Περικλής Ιακωβάκης συζήτησε με τους μαθητές και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν, προκειμένου να μάθουν στοιχεία τόσο για το “μυστικό” της δικής του επιτυχίας όσο και γενικότερα για θέματα που αφορούν τον πρωταθλητισμό.

Τα Εκπαιδευτήρια “Αθηνά” διοργάνωσαν για άλλη μια χρονιά την Κυριακή 17 Απριλίου τη 12η Μαθητική – Αθλητική Συνάντηση στο αθλητικό κέντρο “ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ”. Η αθλητική συνάντηση τείνει να γίνει θεσμός, αφού σχεδόν το σύνολο των γυμνασίων της πόλης της περιοχής μας ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και προτρέπουν τους μαθητές να συμμετέχουν με ομάδες αγοριών και κοριτσιών σε όλα τα ομαδικά αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ.

Υγιείς εικόνες, αγκαλιές, ένταση και αγωνιστική διάθεση επικράτησαν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα, αξιοσημείωτες παρουσίες από τον αθλητικό χώρο όπως ο κόουτς Γίοσεφ Βάντσικ (διεθνής πολωνός ποδοσφαιριστής και παίκτης του Παναθηναϊκού), ο κόουτς Κώστας Φλεβαράκης (προπονητής της ομάδας μπάσκετ Α 1 Τρίκαλα B.C. και οι αθλήτριες της ομάδας Α 2 βόλεϊ του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ Αθηνά Γεωργακοπούλου και Κωνσταντίνα Βουλγαράκη έδωσαν το παρόν στο μαθητικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την πόλη μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές των αγώνων και τους διοργανωτές. Ραντεβού στην 13η Μαθητική Αθλητική Συνάντηση!

Aποτελέσματα Αγώνων

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΟΡΙΩΝ

1. ΓΥΜΝ. ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

2. 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚ.

3. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

4. ΕΚΠ. «ΑΘΗΝΑ»

MVP : Δεληλίγκας Ηλίας ( τερματοφύλακας Μεγα ική Συνάντηση !λοχωρίου) Απονομή: Γιόζεφ Βάντσικ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ

1. 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚ.

2. Εκπ. «ΑΘΗΝΑ»

3. 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚ.

4. ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

MVP : Έρβις Κόλα (4ο Γυμνάσιο Τρικ.) Νικητής Διαγωνισμού Τριπόντων : Μπάρδας Παύλος (4ο Γυμνάσιο Τρικ.)

Απονομή: Φλεβαράκης Κώστας

ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1. 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

2. Εκπ. «ΑΘΗΝΑ»

3. 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

4. ΓΥΜΝ. ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

MVP : Γιουβρή Ευτυχία ( 1ο Γυμν. Τρικάλων) Απονομή:Βουλγαράκη Κων/να,Γεωργολοπούλου Αθηνά (αθλήτριες ομ. βόλεϊ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ JUNIOR

1. Εκπ. «ΑΘΗΝΑ»

2. 9ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

3. 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

4. 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

MVP : Μπονέλης Κώστας ( 9ο Γυμν. Τρικ.) Απονομή: Γιόζεφ Βάντσικ