ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «Αθηνά» ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό που διοργάνωσε η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος για το σχολικό έτος 2003-2004 βραβεύθηκε ο μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» Κωνσταντίνος Νάκης καταλαμβάνοντας την 4η θέση πανελλαδικά όπως και το σχολείο του.

Στις 9 Οκτωβρίου 2004 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και των σχολείων τους που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό στην αίθουσα τελετών του δημαρχείου Βόλου, παρουσία τοπικών αρχών, καθηγητών Πανεπιστημίου στο τομέα Αστρονομίας και Αστροφυσικής, εκπροσώπων του Ευγενίδειου Ιδρύματος, εκπροσώπων των σχολείων που βραβεύθηκαν, πλήθους μαθητών και κόσμου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε δεξίωση από τον δήμαρχο Βόλου προς τιμή των βραβευθέντων μαθητών του διαγωνισμού.

Ο Κωνσταντίνος Νάκης είναι ήδη πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Εφηρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και απώτερος στόχος του είναι να ακολουθήσει τον κλάδο της «ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ».

Οι καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» συγχαίρουν το μαθητή τους Κωνσταντίνο Νάκη και του εύχονται να γνωρίσει κι άλλες τέτοιες διακρίσεις στο μέλλον.