Συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη στην Θεσσαλονίκη

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» συμμετείχαν με τη θεατρική ομάδα του Σχολείου για άλλη μια χρονιά στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες που διοργάνωσαν με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 στη Θεσσαλονίκη. Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 600 μαθητές από 25 Γυμνάσια και Λύκεια της Ελλάδας και της Ομογένειας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν και να αναδείξουν τις δεξιότητές τους στην καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, να συνειδητοποιήσουν την αξία της τέχνης στη σύγχρονη εποχή και να δημιουργήσουν με ευαισθησία και ανθρωπιά. Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στο θέατρο, τη μουσική, την ποίηση, τη ζωγραφική, τη φωτογραφία και το video.

Το έργο που παρουσίασαν τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του Σχολείου μας με υπεύθυνη τη θεατρολόγο του Σχολείου κ. Βίκυ Ιακωβάκη ήταν το «Άνθος του γιαλού» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Όλοι οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέσπασαν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από το κοινό. Στη θεατρική ομάδα του Σχολείου συμμετείχαν οι εξής:

  1. Βασιλείου Ζωή
  2. Κατσαρού Μαρίλια
  3. Κομπογιάννη Γεωργία
  4. Κορκή Ελένη
  5. Κυριάκη Έλενα
  6. Μανάκος Γιώργος
  7. Μαργαρίτη Αθανασία
  8. Μιχαήλ Ευαγγελία
  9. Παπαϊωάννου Αναστασία
  10. Τεντολούρη Κική

Τη θεατρική ομάδα συνόδευσε στη Θεσσαλονίκη η κα Βίκυ Ιακωβάκη και ο κ. Νίκος Παπαϊωάννου, καθηγητής Μουσικής του Σχολείου.

Φωτογραφίες

facebook contact